Ochrana osobných údajov

Informačná povinnosť prevádzkovateľa 

podľa čl. 13 nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov (ďalej len „Nariadenie“) v súlade s § 19 zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov (ďalej len „zákon“). 
 
I.  Prevádzkovateľ: MONTES SK, s.r.o. IČO: 35 904 500 so sídlom Kvetinárska 15,  821 06 Bratislava, Slovenská republika 
 
Kontaktné údaje prevádzkovateľa sú: 
Adresa: Kvetinárska 15, Bratislava 821 06, Slovenská republika 
Email: montes@montes.sk 
Tel. číslo: +421905310736 
(ďalej len ako „Prevádzkovateľ“) 
 
II. Dotknuté osoby sa môžu obracať so svojimi pripomienkami a žiadosťami týkajúcimi sa spracúvania osobných údajov na Pavla Cikatricisa, a to písomnou formou alebo osobne na adrese: 
   
Adresa: Kvetinárska 15, Bratislava 821 06, Slovenská republika 
Email: montes@montes.sk 
Tel. číslo: +421905310736 
(ďalej len ako „kontaktná osoba“) 
 
III. Prevádzkovateľ sa v nosnej časti venuje predaju a servisu čistiacej techniky a  spracúva osobné údaje zamestnancov, obchodných partnerov a zákazníkov na tieto účely:  
a. Spracúvanie osobných údajov na reklamné a marketingové účely 
b. Spracúvanie osobných údajov v zmysle uzatvorenia kúpnej zmluvy 
c. Spracovanie osobných údajov z dôvodu evidencie (dochádzka zamestnancov, databáza klientov (obchodných partnerov) z dôvodu neustáleho zlepšovania kvality poskytovaných služieb (reklamácie, pripomienky), archivačných dôvodov a z analytických dôvodov. 
 
IV. Doba spracúvania osobných údajov na jednotlivé účely je určená v rozsahu: 
a. 10 rokov na spracúvanie osobných údajov na marketingové účely podľa ods. III písm. a), 
b. 5 rokov odo dňa uzatvorenia kúpnej zmluvy podľa ods. III písm. c).  
c. V časovom rozsahu nevyhnutnom na zabezpečenie účelu spracovania z uvedených dôvodov v zmysle príslušných legislatívnych ustanovení 
 
V. Získané osobné údaje v celom rozsahu bude v postavení sprostredkovateľa spracúvať externá firma ktorá spoločnosti na základe sprostredkovateľskej zmluvy poskytuje služby vedenia účtovníctva (ďalej len „Sprostredkovateľ“). 
 
VI. Spracúvanie osobných údajov podľa ods. III písm. b) je zákonnou požiadavkou. Bez udeleného súhlasu nie je možné spracúvať osobné údaje účastníkov, a teda ani zúčastniť sa na športovej súťaži. 
 
VII. Spracúvanie osobných údajov podľa ods. III písm. c) je potrebné na uzatvorenie zmluvy. V prípade, že dotknutá osoba neposkytne svoje osobné údaje, nie je možné uzatvoriť kúpnu zmluvu.  
 
VIII. Dotknutá osoba má právo na prístup k svojim údajom. Na základe žiadosti dotknutej osoby vystaví prevádzkovateľ potvrdenie o tom, či sa spracúvajú osobné údaje dotknutej osoby, ktoré sa jej týkajú. Pokiaľ prevádzkovateľ tieto údaje spracúva, vystaví na základe žiadosti kópiu týchto osobných údajov dotknutej osoby.  
 
IX. Vystavenie prvej kópie podľa ods. VIII je bezplatné. Za akékoľvek ďalšie kópie, o ktoré osoba požiada, bude prevádzkovateľ účtovať poplatok zodpovedajúci administratívnym nákladom, ktoré mu s vystavením kópie vzniknú. Pokiaľ osoba požiada o informácie formou elektronických prostriedkov, budú jej poskytnuté v bežne používanej elektronickej podobe, a to formou e-mailu, pokiaľ nepožiada o iný spôsob.  
 
X. Dotknutá osoba má právo na opravu osobných údajov, pokiaľ o nej prevádzkovateľ eviduje nesprávne osobné údaje. Zároveň má dotknutá osoba právo na doplnenie neúplných osobných údajov. Prevádzkovateľ vykoná opravu, prípadne doplnenie osobných údajov bez zbytočného odkladu po tom, čo ho dotknutá osoba požiada.  
 
XI. Dotknutá osoba má právo na vymazanie osobných údajov, ktoré sa jej týkajú, za predpokladu, že:  
a. osobné údaje už nie sú potrebné na účely, na ktoré sa získavali alebo inak spracúvali; 
b. dotknutá osoba odvolá súhlas, na základe ktorého sa spracúvanie vykonáva, 
c. dotknutá osoba namieta voči spracúvaniu osobných údajov podľa ods. 
d. osobné údaje sa spracúvali nezákonne, 
e. je dôvodom pre výmaz splnenie povinnosti zákona, osobitného predpisu alebo medzinárodnej zmluvy, ktorou je Slovenská republika viazaná, alebo 
f. osobné údaje sa získavali v súvislosti s ponukou služieb informačnej spoločnosti osobe mladšej ako 16 rokov.  
XII. Dotknutá osoba nebude mať právo na výmaz osobných údajov za predpokladu, že je ich spracúvanie potrebné:  
a. na uplatnenie práva na slobodu prejavu a na informácie; 
b. na splnenie povinnosti podľa zákona, osobitného predpisu alebo medzinárodnej zmluvy, ktorou je Slovenská republika viazaná, alebo na splnenie úlohy realizovanej vo verejnom záujme alebo pri výkone verejnej moci zverenej prevádzkovateľovi, 
c. z dôvodov verejného záujmu v oblasti verejného zdravia, 
d. na účely archivácie vo verejnom záujme, na účely vedeckého alebo historického výskumu či na štatistické účely, pokiaľ je pravdepodobné, že právo na výmaz znemožní alebo závažným spôsobom sťaží dosiahnutie cieľov takéhoto spracúvania, alebo 
e. na preukazovanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov. 
 
XIII. Prevádzkovateľ vykoná výmaz osobných údajov dotknutých osôb na základe žiadosti, a to bez zbytočného odkladu po tom, čo vyhodnotí, že žiadosť dotknutej osoby je dôvodná.  
 
XIV. Dotknutá osoba má právo na obmedzenie spracúvania osobných údajov, pokiaľ: 
a. napadne správnosť osobných údajov námietkou podľa ods. XVIII, a to počas obdobia umožňujúceho prevádzkovateľovi overiť správnosť osobných údajov; 
b. spracúvanie je protizákonné a dotknutá osoba žiada namiesto výmazu osobných údajov obmedzenie ich použitia; 
c. prevádzkovateľ už nepotrebuje osobné údaje na účely spracúvania, ale potrebuje ich dotknutá osoba na preukázanie, uplatňovanie alebo obhajovanie právnych nárokov; 
d. dotknutá osoba namietala voči spracúvaniu osobných údajov na základe oprávneného nároku prevádzkovateľa, a to až do overenia, či oprávnené dôvody na strane prevádzkovateľa prevažujú nad oprávnenými dôvodmi dotknutej osoby. 
 
XV. Pokiaľ dotknutá osoba žiada o obmedzenie spracúvania jej osobných údajov, prevádzkovateľ nebude s dotknutými údajmi vykonávať žiadne spracovateľské operácie, okrem uchovávania, bez súhlasu dotknutej osoby.  
 
XVI. Dotknutá osoba bude prevádzkovateľom informovaná, pokiaľ bude obmedzenie spracúvania týchto údajov zrušené. 
 
XVII. Dotknutá osoba má právo na prenosnosť údajov, čo znamená získanie osobných údajov, ktoré poskytla prevádzkovateľovi, pričom má právo preniesť tieto údaje ďalšiemu prevádzkovateľovi v bežne používateľnom a strojovo čitateľnom formáte za predpokladu, že osobné údaje boli získané na základe súhlasu dotknutej osoby alebo na základe zmluvy a ich spracovanie prebieha formou automatizovaných prostriedkov.  
 
XVIII. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek namietať voči spracúvaniu jej osobných údajov z dôvodov týkajúcich sa jej konkrétnej situácie. Dotknutá osoba môže namietať spracúvanie jej osobných údajov na základe:  
a. právneho titulu plnenia úloh realizovaných vo verejnom záujme alebo pri výkone verejnej moci, alebo z právneho titulu oprávneného záujmu prevádzkovateľa, 
b. spracúvania osobných údajov na účely priameho marketingu, 
c. spracovania na účely vedeckého či historického výskumu alebo na štatistické účely. 
 
XIX. Pokiaľ dotknutá osoba namietne spracúvanie osobných údajov na účely priameho marketingu podľa bodu XVIII písm. b), jej osobné údaje prevádzkovateľ nemôže ďalej spracúvať.  
 
XX. Prevádzkovateľ doručenú námietku v primeranom čase posúdi. 
Prevádzkovateľ nesmie ďalej spracúvať osobné údaje, ak nepreukáže nevyhnutné oprávnené záujmy na spracúvanie osobných údajov, ktoré prevažujú nad právami alebo záujmami dotknutej osoby, alebo dôvody na uplatnenie právneho nároku. 
 
XXI. Dotknutá osoba má právo kedykoľvek odvolať svoj súhlas so 
spracovaním osobných údajov, pokiaľ bolo spracúvanie osobných údajov založené na tomto právnom titule.  
 
XXII. Dotknutá osoba svoj súhlas odvolá kontaktovaním zodpovednej osoby so svojou požiadavkou akýmkoľvek zvoleným spôsobom.  
 
XXIII. Zákonnosť spracúvania osobných údajov na základe udeleného súhlasu však nie je jeho odvolaním dotknutá.  
 
XXIV. Dotknutá osoba má právo podať návrh na začatie konania Úradu na 
ochranu osobných údajov Slovenskej republiky, pokiaľ sa domnieva, že boli porušené jej práva v oblasti ochrany osobných údajov.  
 
Prevádzkovateľ vyhlasuje, že v rámci kultúry spoločnosti okrem príslušných legislatívnych ustanovení dodržuje dobré mravy a potrebu patričnej ochrany osobných údajov vníma ako jeden z mnohých pilierov fungovania vo svojej oblasti podnikateľskej činnosti. 
 
25.5.2018 
 
Pavol Cikatricis 

KARCHER K 5 PREMIUM FC PLUS FLEX HOME WOOD (1.324-640.0) + DARČEK 5 l autošampón zdarma

Vysokotlakový čistič K 5 Premium Full Control Plus Home s tlačidlami +/– na reguláciu tlaku a LCD ukazovateľom na pištoli. Vrátene súpravy na čistenie okolo domu, pracovného nadstavca, 3 v 1 Multi Jet a hadicového bubna.

409.90

KARCHER K 7 PREMIUM FULL CONTROL PLUS CAR & HOME (9.502-380.0) + DARČEK 10 l Autošampón ZDARMA

Pištoľ vysokotlakového čističa umožňuje nastavenie ideálneho tlaku pomocou tlačidiel +/- a LCD ukazovateľa. Model obsahuje vo výbave navyše rotačnú kefu, autošampón 3 v 1, 0,3 l napeňovaciu trysku.

542.88

KARCHER K 5 FULL CONTROL CAR& HOME (1.324-505.0)

Vysokotlakový čistič K 5 Full Control Car & Home - pre správny tlak na akýkoľvek povrch. Na bežné použitie až na mierne znečistenie. Obsahuje súpravu Home and Car kit. Plošný výkon 40 m²/h.

338.90

KARCHER K 4 FULL CONTROL CAR & HOME (1.324-008.0)

Tlakový čistič s indikátorom tlaku - pre správny tlak na akomkoľvek povrchu. Ideálny pri stredne silnom znečistení. So súpravou Home Kit and Car Kit. Obsahuje súpravu do auta a domácnosť. Plošný výkon 40 m²/h.

282.56

KARCHER VC 5 PREMIUM (1.349-200.0) - ručný vysávač

Bez vreckový kompaktný vysávač VC 5 značky Kärcher je možné bez námahy odložiť aj v tom najmenšom priestore, avšak čistí rovnako dôkladne ako bežný podlahový vysávač. Vďaka príslušenstvu má všestranné využitie. Zažite radosť a voľnosť z pohybu pri vysávaní.

179.99

KARCHER Mobile Outdoor Cleaner OC 3 Adventure Explorer box (1.680-002.0)

Ideálny na umývanie bicyklov na cestách: mobilný tlakový čistič Kärcher s lítium-iónovou batériou, nádržou na vodu a jemným nízkym tlakom na citlivé povrchy. Obsahuje príslušenstvo pre optimálne rozšírenie.

179.99

KARCHER SE 6.100 - tepovač (biely)

Tepovač - extraktor na hygienické základné čistenie kobercov a tvrdých podláh. Vrátane tepovacej hubice na čistenie čalúnenia. Použiteľný aj ako mokro-suchý vysávač.

310.00

KARCHER DS 6 Premium - biela (1.195-240.0)

Vysávač s inovačnou technológiou vodného filtra, ktorá sa stará o čerstvý a na 99% vyčistený odpadový vzduch. Dobrodenie - nie len pre alergikov.

340.00

KARCHER VC 2 PREMIUM (biela)

Ideálny na praktické čistenie bytov a menších domov: kompaktný vysávač VC 2 s vreckom a jednoduchou obsluhou.

139.99

KARCHER KB 5 biela (1.258-010.0)

Rýchlejšie poruke ako vysávač: Aku metla KB 5 na komfortné čistenie v prípade potreby. Mimoriadny čistiaci výkon na najmenšom priestore.

74.99

KARCHER WV 2 Premium 10 Years Edition (1.633-426.0)

Čistič okien Kärcher oslavuje 10 rokov! K 10 ročnému jubileu ponúkame čistič na okná WV 2 Premium v limitovanej žlto-čiernej edícii .

54.00

KARCHER FC 5 (1.055-500.0)

Čistič tvrdých podláh FC 5 s mikrofázovými valcami a funkciou 2-v-1 - čistenie a odsávanie suchých aj mokrých nečistôt v jednom kroku.

179.48

Kärcher HOMELINE KB5

Rýchlejšie poruke ako vysávač: Aku metla KB 5 na komfortné čistenie v prípade potreby. Mimoriadny čistiaci výkon na najmenšom priestore.

55.00

KARCHER WV 5 PREMIUM (1.633-453.0)

Akumulátorvoý vysávač WV 5 Premium sa raz-dva postará o čisté okná bez šmúh – a to bez kvapkania. Po dokúpení náhradnej batérie je možné nonstop čistenie. V balení úzka hubica.

63.88

KARCHER WV 5 Plus Nonstop Kit (1.633-447.0)

V 5 Plus Non-Stop Cleaning Kit: Akumulátorový čistič okien, sprejová fľaša s návlekom z mikrovlákna, čistiaci prostriedok, nabíjacia stanica a náhradná Lítium-iónová batéria. Žiadna kvapkajúca voda, nonstop čistenie bez šmúh.

97.43

KARCHER Puzzi 8/1 C + DARČEK 5l čistiaceho prostriedku - koncentrátu

Tepovač Kärcher Puzzi 8/1 C je výkonný extraktor v základnej triede. Tepovač - extraktor sa môže cielene používať na čistenie čalúnenia alebo odstraňovanie fľakov z kobercov.

461.77

KARCHER Puzzi 10/1 Professional + DARČEK 10 L čistiaceho prostriedku - koncentrátu ZADARMO !!!

Tepovač - extraktor Kärcher Puzzi 10/1 na plochy stredného rozsahu. Veľká nádrž ako aj prietok vody a tlak sú pri tomto stroji dimenzované na základné čistenie stredne veľkých plôch.

555.90

Aktuálna akcia

Stále nové a za najlepšie ceny
produkty Kärcher » Viac info

PDF katalógy

Stiahnite si katalógy všetkých produktov vo formáte PDF. » Home&Garden » Professional » Aplikačné prospekty

Zákaznický servis

Potrebujete servis alebo zaškolenie obsluhy k prevádzke?
Radi vám pomôžeme! » Objednávka

Center Montes

Kvetinárska 15, 821 06 Bratislava
Pondelok 08:00 - 16:00
Utorok 08:00 - 16:00
Streda 08:00 - 16:00
Štvrtok 08:00 - 16:00
Piatok 08:00 - 13:00
» Dalšie pobočky